Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Γράφει ο Α.
Έτσι...γιατί περίεργα την είδαν, 100 νοματαίοι βάλθηκαν να κάνουν μπάχαλο την Ελλάδα και να κάνουν Χριστουγεννιάτικα να τρέμουν 10 εκατ. Έλληνες για ένα καπρίτσιο και μια...
γαμοκαρέκλα.
Ο μεν Τσίπρας που θέλει σαν κοινή π...ανα να δει τον εαυτό του στα 40 του Πρωθυπουργό και ένας φυλακισμένος 30αρης που την είδε ο "Ρομπέν των Δασών" που "πνίγεται" από άδικο,

Και όλα αυτά, σε μια κομβική περίοδο, που και σταθερότητα διαφαίνονταν στον ορίζοντα μετά από 6 χρόνια για την Ελλάδα και που τον γάιδαρο φάγαμε.

Τι στο διάολο γίνεται ρε αδέρφια με αυτά τα "τσουτσέκια" που μπήκαν στον πολιτικό στίβο τα τελευταία χρόνια; Τι στο διάολο θέλουν να κάνουν; Είμαστε σίγουροι πως θέλουν το καλό μας ή κοιτάνε την πάρτη τους;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
Τσίπρας ο κεντροαριστερός "Τσε" της Ελλάδας. Πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσει κανείς; Σχεδόν ίδια "σειρά" με εμένα, τον θυμάμαι από το Λύκειο στις περίφημες και ιστορικές καταλήψεις μας την δεκαετία του 90'. Μαζί, άλλοτε από το Πολυκλαδικό του και άλλοτε από το Πολυκλαδικό μου συντονίζαμε όλη την Αττική. Κλείναμε Εθνικές οδούς, στήναμε καταλήψεις με ουσία και όχι με αιτήματα του...κυλικείου, επειδή η τυρόπιτα δεν είναι στρογγυλή αλλά τετράγωνη. Από τότε λοιπόν τον θυμάμαι. Αλανάκι, αλλά παράλληλα και "μπουχέσας". Φτάνει να ύψωνα φωνή.

Αυτό το "αλανάκι" λοιπόν έχει οραματιστεί (!;) να βάλει σε τάξη μια Ευρώπη με καμποσιλίκι και ψευτομαγκιά. Το παίζει επαναστάτης αλλά για ποιον; Μήπως για να ικανοποιήσει την απύθμενη όρεξή του να γίνει Πρωθυπουργός; Προχθές το βράδυ στην ψήφιση για τον προυπολογισμό όσοι βρέθηκαν μέσα στην Βουλή ακόμα και από τα θεωρία είδαν έναν "χεσμένο" Αλέξη την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς Αλέξη μου, φίλοι και φίλες αναγνώστες είναι παλιά "π......ανα". Πολύ παλιά. Που έκανε τα πάντα για να Πρωθυπουργέψει και τα κατάφερε, Άρα...τι να λέμε τώρα όταν συγκρίνουμε τον Αλέξη με τον Αντώνη; Ο πρώτος παλεύει την τελευταία πενταετία και ο δεύτερος την τελευταία εικοσαετία. Άρα "εδώ που ήσουν ήμουνα και εδώ είμαι θα ρθεις"...

Κασιδιάρης ο ακροδεξιός "Τσε" της Ελλάδας. Μόνιμα θυμωμένος, εξαγριωμένος, μπρουτάλ Και τώρα που βρίσκεται στην "στενή"; Ταύρος εν υαλοπωλείο. Σήμερα μάλιστα έδωσε ρέστα στο βήμα της Βουλής. Δεν θα σας πω αν έχει δίκιο ή άδικο, αλλά θα σας πω πως ο Κασιδιάρης είναι "μια τρίχα από τα αρ.....ια" του Σαμαρά. Είναι ο άγραφος Νόμος του παλιού. Ποιος θα τα βάλει με τον αρχηγό μιας ομάδας και θα την μπει στα ρουθούνια του χωρίς να φάει τα μούτρα του; Και ποιος δεν θα έλεγε "γ......στε" το τσουτσέκι που προσπαθεί να το παίξει κόκορας σε εμένα; Ο Κασιδιάρης μετά από 30 χρόνια πολιτικής, αν θα βρεθεί ένας ανάλογος όμοιός του τι θα πει; Χαϊδέψτε του το κεφάλι; Ρε Κασιδιάρη δεν μας "χέζεις ρε Νταλάρα";

Τι κοινό έχουν οι δυο πρωταγωνιστές στην Ελλάδα του 2014 προς 15 αλλά και ο Σαμαράς; Κοιτάνε την πάρτη τους και την γαμοκαρέκλα που τόσο τους γυαλίζει και θα κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν. Για τον Σαμαρά δεν υπάρχει πλέον αυτό. Την έχει την καρέκλα δυόμισι χρόνια και θα βγάλει νύχια με την πρώτη ευκαιρία σε όποιον του την στερήσει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Τι γίνεται με όλους εμάς τώρα;
Δέκα και πλέον εκατομμύρια Έλληνες, έχουμε γίνει μπαλάκι του κάθε καυλ.....ου πολιτικάντη που την είδε επαναστάτης και αυτός που θα σώσει την Ελλάδα και εμάς. Το κακό είναι ότι σαν πρόβατα πολλοί από εμάς τους ακολουθούμε και υποκλινόμαστε σε κάθε μαλ......ια που θα ξεστομίσουν.
Είναι φοβερό και τραγικό ταυτόχρονα σε μια εποχή που το IQ του ανθρώπου λόγω διαδικτύου και τηλεόρασης και μεταλλαγμένων τροφών αν μη τι άλλο έχει αυξηθεί, να πιστεύουμε και να ασπαζόμαστε ότι παπάτζα ξεστομίσει ο κάθε Τσίπρας και Κασιδιάρης που θέλουν επανάσταση εδώ και τώρα στην γονατισμένη Ελλάδα του 2014.

Κάτσε μ......κα Έλληνα και πίστεψε ότι αν γίνουν εκλογές στις 2 Φεβρουαρίου του 2015, θα πάει ο βασικός μισθός στα 1000 ευρώ, θα γεμίσουν οι τσέπες μας χρήμα, θα έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα, θα φύγουν οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί από την χώρα και ότι θα ξεβρομίσει ο τόπος.

Κάτσε μ......κα Έλληνα και παίξε φάπες με τον γείτονα σου επειδή ψηφίζει Χρυσή Αυγή ή επειδή ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και νιώσε το παλούκι που θα μπει στον πισινό σου όταν θα μας κάνουν Ουγκάντα.

Και τέλος...ψιτ, εσύ αγαπούλα που με γαμωσταυρίζεις τώρα και σκέφτεσαι ότι γράφω μαλ.....ιες πίστευε ότι την Ελλάδα την κυβερνά δυόμιση χρόνια ο Σαμαράς και ότι αν βγει ο Τσίμπλας θα την κυβερνήσει αυτός. Αν εσύ αγαπούλα που συνεχίζεις να μπινελικώνεις για τις μαλ.....ιες που γράφω πιστεύεις κάτι τέτοιο είσαι βαθιά νυχτωμένος. Τόσο που δεν θα βρεις ποτέ διέξοδο.

Στο επανιδείν...

Πηγή
My Blogger Tricks