Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αν τα ενθέματα σιλικόνης κατάφεραν να «φουσκώσουν» την ερωτική ζωή εκατομμυρίων γυναικών και των συντρόφων τους...
η μεγέθυνση των ανδρικών προσόντων υπόσχεται να την ανεβάσει…σε άλλα ύψη. 

Στις ΗΠΑ θεωρείται ως μία από τις πιο “state-of-the-art” επεμβάσεις, καθώς προσδίδει “status” στον άνδρα και καλύτερους οργασμούς στη γυναίκα. 
Σύμφωνα με στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου οι άνδρες που ζητούν μεγέθυνση είναι συνήθως εκείνοι που ανήκουν στο μέσο όρο αλλά αισθάνονται ότι τα προσόντα τους υπολείπονται σε σχέση με τους άλλους άνδρες με τους οποίους συγκρίνονται. 

Βάση των αποτελεσμάτων της ίδιας έρευνας ένα ποσοστό που αγγίζει το 45% των ανδρών θεωρεί ότι το μέγεθος του πέους τους δεν είναι ικανοποιητικό. 

Αυτή είναι η νέα μέθοδος μεγέθυνσης

''Αρχικά θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το μέγεθος μπορεί να μεταβληθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Διάφορες άλλες τεχνικές με αλοιφές, χάπια, και διάφορα άλλα «εξαρτήματα» που κατακλύζουν τις σελίδες του διαδικτύου και των περιοδικών, συχνά, όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση, αλλά μπορεί να έχουν και καταστροφικές συνέπειες που δεν επιδέχονται διόρθωση'' αναφέρει κατηγορηματικά ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου κ. Κωνσταντινίδης. Και συνεχίζει:

«Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για την αύξηση των μεγεθών έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε επιμήκυνση και πάχυνση χωρίς χειρουργικές τομές που υπό άλλες συνθήκες θα άφηναν σημάδια. Κι αυτό διότι πλέον παρεμβαίνουμε από την περιοχή του όσχεου» 

Η νέα χειρουργική τεχνική που ανακαλύφθηκε από την ομάδα του Ανδρολογικού Ιστιντούτου, υπόσχεται στους άνδρες εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα χωρίς όμως σημάδια και αντιαισθητικές ουλές και θα δημοσιευτεί το επόμενο χρονικό διάστημα σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό.

Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι άνδρες, δεν θέλουν να αντιλαμβάνονται οι άλλοι ότι έχουν κάνει «κάτι» για να μεγαλώσουν τα προσόντα τους, καθώς αυτό, αυτόματα, σημαίνει ότι, κάποτε, «το είχαν μικρό».

Όπως εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης τόσο η τεχνική της μεγέθυνσης όσο και η τεχνική της πάχυνσης εφαρμόζονται ταυτόχρονα, σε μία επέμβαση που διαρκεί από 45'' έως μία ώρα, δίνοντας μόνιμα αποτελέσματα ενώ η επαναφορά στις καθημερινές και σεξουαλικές δραστηριότητες γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα

  • Αύξηση του μήκους του πέους κατά 3-6 εκατοστά.
  • Αύξηση της περιφέρειας του πέους κατά 2-3 εκατοστά.
  • Μεγέθυνση της βαλάνου κατά 30%-50%
  • Μη ορατές ουλές

    Πηγή
My Blogger Tricks
Categories: