Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ήταν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια και λίγα εικοσιτετράωρα μετά την... επισημοποίηση του χωρισμού τους, άρχισαν οι φήμες για νέους αγαπημένους. Δηλαδή, για το νέο αμόρε της Ρωσίδας καλλονής, καθώς ο Πορτογάλος άσος της μπάλας φαίνεται πως, προς το παρόν, είναι μόνος του.

Είναι, λοιπόν, ο Ντουέιν «Ροκ» Τζόνσον ο άνδρας που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι; Ή άρχισε να βγαίνει με την Ιρίνα, όταν έμαθε για το χωρισμό; Ή πρόκειται απλά για φήμες και κουτσομπολιά που προέκυψαν λόγω της συνεργασίας των δύο στην ταινία «Ηρακλής»;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Σάικ και ο 42χρονος παλαιστής και εσχάτως ηθοποιός ήρθαν πολύ κοντά στα γυρίσματα της ταινίας, είχαν χημεία και έκαναν παρέα και εκτός πλατό. Μάλιστα, στα γενέθλιά της, πριν από δύο εβδομάδες, της έστειλε μια μεγάλη ανθοδέσμη την οποία η Σάικ είχε σπεύσει να φωτογραφήσει και να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο instagram. Τότε, όλοι είχαν υποθέσει πως το δώρο ήταν από τον Κριστιάνο, ωστόσο εκ των υστέρων έγινε γνωστό πως Ρονάλντο και Σάικ είχαν απομακρυνθεί ήδη από τα Χριστούγεννα.

Οι... ροζ φήμες, λοιπόν, λένε πως ο Τζόνσον έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο χωρισμό (ίσως τον ίδιο με την... κακιά πεθερά, μητέρα του Κριστιάνο) και δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον... βράχο και στην Ιρίνα.



My Blogger Tricks
Categories: