Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Σήμερα το απόγευμα συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Στυλίδας...

Η 1η συνεδρίαση μετά τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

28 θέματα προς συζήτηση.

Το “μπαμ” όμως έγινε όταν προ ημερησίας διατάξεως και 1ο στη σειρά συζητήθηκε το θέμα που έχει να κάνει με τον αγωγό άρδευσης που οι κάτοικοι των Ραχών διατείνονται ότι εν αγνοία τους πρόκειται να πάρει νερό από αυτούς για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του γειτονικού Αχλαδίου.


Παρουσία αρκετών κατοίκων των Ραχών, το λόγο πήρε αρχικά ο Αντιδήμαρχος Χρ.Χασιώτης και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της κοινότητας Ραχών Δ.Ευαγγελάρας.


Αμέσως μετά μίλησε ο Πρόεδρος του Αχλαδίου Π.Σταθόπουλος.


Από την πλευρά τους οι Ραχιώτες έδειξαν να έχουν το φόβο ότι θα στερηθεί το χωριό τους το νερό. Οι Αχλαδιώτες από την άλλη συμπλέοντας με την ενημέρωση του Αντιδημάρχου Χρ.Χασιώτη είπαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Και μετά το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Απ.Γκλέτσος.

“Θυμάμαι που αντίστοιχο θέμα είχε συμβεί προεκλογικά (εννοώντας τις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαϊου) μεταξύ της Πελασγίας και του Βαθυκοίλου. Κόντεψε να μου στοιχίσει τις εκλογές. Ορκίζομαι στην κόρη μου πως με έφτασε στο νοσοκομείο όπου έκανα επέμβαση στο στομάχι μου. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας…” είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας και αποχώρησε από τη συνεδρίαση αφήνοντας πολλά υπονοούμενα και τους παρευρισκόμενους εμβρόντητους.

Και η συνεδρίαση για το ανωτέρω θέμα και τα υπόλοιπα 28 συνεχίστηκε σε κανονικούς ρυθμούς ενώ ο Δήμαρχος ποτέ δεν επέστρεψε.

Πηγή
My Blogger Tricks