Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Mega με Μία: Ο Μάρκος υπέγραψε για του χρόνου. Ποιοι μένουν μαζί του; (Nassos blog)Την ερχόμενη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με το Mega Me mia. Ο Μάρκος έκανε το ραντεβού του μόνος χωρίς την Έλενα Τσαβαλιά όμως σε λίγες μέρες θα μάθουμε τι πρόκειται να συμβεί. Αν και είναι σχετικά νωρίς το κανάλι έχοντας βρει τον κατάλληλο παρουσιαστή στο πρόσωπο του Μάρκου δεν θέλει να περιμένει πολύ.
Έτσι θα κρατήσει σχεδόν ολόκληρη την ομάδα… Και λέω σχεδόν καθώς η Έλενα Τσαβαλιά ναι θα είναι δίπλα του.
Είναι κάτι άλλωστε που θέλει και ο ίδιος γιατί η Έλενα ξέρει να τον χαλαρώνει, να τον ηρεμεί και όπου πρέπει να παίρνει εκείνη πρωτοβουλίες.
Όσο για τον Στέλιο Κρητικό μάλλον δεν θα συνεχίσει να τους κάνει παρέα καθώς το κανάλι δεν τον ήθελε εξ αρχής όμως έχει σαν αρχή να μην κόβει συνεργάτες κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Η Χριστίνα Πολίτη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ξέρουν ακόμα τίποτα. Η μια παίζει να μείνει καθώς έχει την αμέριστη στήριξη του ζευγαριού, ο άλλος παίζεται… ίσως κάνει κάτι μόνος του στο ίδιο κανάλι καθώς αν και τα παέι πολύ καλά με τον Σεφερλή από πέρσι μουρμουράει πως θα θελε να ξεφύγει από το πρωινό.
Mega με Μία: Ο Μάρκος υπέγραψε για του χρόνου. Ποιοι μένουν μαζί του; (Nassos blog)
My Blogger Tricks
Categories: