Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Δεύτερες σκέψεις επικρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου και στο επιτελείο του... πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πρόσωπο που πρέπει να προταθεί για Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Και παρότι ο κ. Τσίπρας έχει την βούληση να προτείνει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ως λύση εθνικής ενότητας, το επιτελείο του διαφωνεί.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του έμειναν ξάγρυπνοι προχθές, ως τις 2 τα ξημερώματα με τα φώτα ανοιχτά στο Μέγαρο Μαξίμου και συζητούσαν για το ποιός πρέπει να προταθεί για Πρόεδρος Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πρωθυπουργός θέλει για Πρόεδρο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο αλλά οι συνομιλητές του εξέφρασαν επιφυλάξεις για την εκδοχή Αβραμόπουλου, την οποία χαρακτήρισαν «δύσκολη» και «προβληματική». 
«Και επεσήμαναν ότι η παράταξή τους δεν έχει να ωφεληθεί σε τίποτε από μια τέτοια λύση. Ανέφεραν, μάλιστα, ότι αν, τελικά, προχωρήσει η συμφωνία με τους εταίρους μας, δεν θα απαιτούνται τέτοιου είδους «υποστηρικτικές» λύσεις, καθώς θα καταστεί ολοφάνερη προς κάθε κατεύθυνση η ανεπάρκεια των προηγούμενων κυβερνήσεων» γράφει ο Βηματοδότης.
Το επιτελείο του κάλεσε τον κ. Τσίπρα να επιμείνει σε αυτό που ονομάζεται «αλλαγή σελίδας», κάτι που να συμβολίζει δηλαδή την αλλαγή πολιτικής. Μάλιστα του πρότειναν τρία πρόσωπα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τα οποία ευθύς αμέσως σας αποκαλύπτω: τον Κώστα Γαβρά, διάσημο σκηνοθέτη με διεθνή απήχηση και αναγνώριση, τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά, αριστερό διανοούμενο, και τον Λαοκράτη Βάσση, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

My Blogger Tricks