Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Η Shara Jane Mayer είναι ένα 26χρονο μοντέλο από την Αγγλία και η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό...

Η νεαρή γυναίκα σε ηλικία 18 ετών έχασε την καλύτερή της φίλη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κάτι που της κόστισε πολύ και την οδήγησε σε μια δραματική αλλαγή.

Το διάστημα εκείνο η Mayer δούλευε σε οδοντιατρική κλινική στο Μάντσεστερ και όπως λέει, μετά το δυστυχές γεγονός έπεσε σε κατάθλιψη και το μόνο που θυμάται ότι έκανε εκείνον τον καιρό ήταν να μένει κλεισμένη στο σπίτι της, τρώγοντας σοκολάτες.

Ξαφνικά όμως και μετά από 4 δύσκολα χρόνια, βλέποντας τις φωτογραφίες της αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση έπρεπε να αλλάξει και πως η εμφάνισή της έπρεπε να βελτιωθεί, καθώς ήταν μόλις 22 ετών και ζύγιζε 88 κιλά.

Φαίνεται πως οι φωτογραφίες την ξύπνησαν από τον λήθαργο της κατάθλιψης και του πένθους και έτσι ξεκίνησε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, καταφέρνοντας να χάσει 26 ολόκληρα κιλά και να γίνει διάσημο μοντέλο για bodybuilding, κερδίζοντας τον έναν τίτλο μετά τον άλλο.

My Blogger Tricks
Categories: