Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Οι γονείς του τον άφησαν …μόνο στο σπίτι το 1990 και το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια περιουσία, που φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μακόλεΐ Κάλκιν, ο διάσημος κάποτε πιτσιρικάς που κατατρόπωσε κλέφτες και εγκληματίες που θέλησαν να μπούνε στο σπίτι του, το χαριτωμένο κάποτε ξανθό αγοράκι, 25 χρόνια μετά είναι και πάλι…. μόνος.
Οι παπαράτσι τον συνέλαβαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης να περπατά μόνος, καπνίζοντας ένα τσιγάρο. Με το πρόσωπο του κρυμμένο πίσω από κάτι μαύρα γυαλιά ηλίου σε στυλ Τζάκι Ο, ο Μακόλεΐ Κάλκιν έχει ένα στυλ πολύ ιδιαίτερο. Η φαρδιά του ζακέτα ήταν διακοσμημένη με κονκάρδες και τα δάχτυλα του γεμάτα δαχτυλίδια.
Η καριέρα του στο σινεμά πήρε την κάτω βόλτα ήδη από το 1994 όταν πρωταγωνίστησε τελευταία φορά στην ταινία «Ο πλούσιος Ρίτσι». Ήταν μόλις 14 ετών. Έκανε πρόσφατα μερικές εμφανίσεις, αλλά τίποτα σπουδαίο.
Ο Μακόλεΐ Κάλκιν ήταν ένα παιδί θαύμα, ο πιτσιρικάς με την πιο πετυχημένη καριέρα μετά την Σίρλεΐ Τέμπλ. Η επιτυχία όμως, τον οδήγησε σε καταχρήσεις και προσωπικά αδιέξοδα.
diaforetiko.gr : macualey caulkin1 Δείτε τον πρωταγωνιστή του «Μόνος στο σπίτι» 25 χρόνια μετά ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ!

diaforetiko.gr : home alone Δείτε τον πρωταγωνιστή του «Μόνος στο σπίτι» 25 χρόνια μετά ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ!
Πηγή
My Blogger Tricks
Categories: