Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης ΓιακουμάκηςΑθήνα
Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ο 20χρονος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου.
Η σορός είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση. Ωστόσο, βάσει των ρούχων του εκτιμάται ότι πρόκειται για τον 20χρονο σπουδαστή.
 Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση
Δίπλα από τη σορό βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται από τις Αρχές. Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί εάν το μαχαίρι χρησιμοποιήθηκε, καθώς δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν τυχόν εξωτερικά τραύματα, καθώς η σορός έχει πολλές αλλοιώσεις.
Τη σορό εντόπισε ζευγάρι που περπατούσε στην περιοχή και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η περιοχή έχει αποκλειστεί.
Στο σημείο βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ειδοποιηθεί και οι γονείς του άτυχου σπουδαστή.
Η αστυνομία, πάντως, σε επίσημη ανακοίνωσή της δεν αναφέρει το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να ταυτοποιηθεί η σορός.
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος σπουδαστής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.
My Blogger Tricks