Καλώς ήλθατε στο Kerveros

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή
Ο πάντοτε εκκεντρικός Κώστας Ζουράρις κατάφερε χθες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την πρόταση για επανασύσταση της Επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις για τα θύματα του Διστόμου το ακατόρθωτο.
Σε αποστροφή του λόγου του είπε, δύο φορές μάλιστα, ότι αναφορικά με το επίμαχο θέμα οι Γερμανοί μας έχουν πρήξει τα αρ…δια, αλλά δεν το αντιλήφθηκε σχεδόν κανείς στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Πώς το κατάφερε αυτό; Για την εν λόγω φράση χρησιμοποίησε την έκφραση «μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος» με αποτέλεσμα οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι να μην καταλάβουν τίποτα.

Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του:
«Πρόκειται περί ληστρικού κράτους. Και βεβαίως, υπενθυμίζω ότι μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος οι Γερμανοί ότι «τα κράτη έχουν συνέχεια». Επομένως, εφόσον το ναζιστικό καθεστώς αναγνώρισε τις δυο πρώτες δόσεις, το μεταναζιστικό καθεστώς πρέπει να συνεχίσει, διότι τα μέζεά μας, μας τα έχουν πρήξει. Η εχθροπραξία σημαίνει ότι με βάση τα χαρακτηριστικά των Γερμαναράδων θα είναι πολύχρονη και πολύνεκρη.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 2:45 και μετά


Πηγή
My Blogger Tricks